Lajme

 • Çfarë do të thotë "8K" e fletës së pandryshkshme të pasqyrës 8K?
  Koha e postimit: Qershor-07-2022

  Klientët që blejnë çelik inox dëgjojnë gjithmonë fletë çeliku inox pasqyrë 8K.Pasqyra mund të dihet se sipërfaqja e inoksit është e ndritshme dhe e pastër si pasqyra e cila mund të hartojë gjërat.Pra, çfarë do të thotë "8K"?8K është parimi i përpunimit të sipërfaqes prej çeliku inox...Lexo më shumë»

 • Për çfarë duhet të kujdesemi kur zgjedhim fletë çeliku inox BA?
  Koha e postimit: Qershor-02-2022

  Sepse ne zgjedhim fletë të ndryshme çeliku inox BA për t'u marrë me problemet e korrozionit që takojmë në inxhinieri.Pra, zgjedhësi duhet të kujdeset për rezistencën ndaj korrozionit të çelikut inox në mjedisin e korrozionit.Rezistenca ndaj korrozionit përfshin rezistencë inox, acid, alkali dhe kripë dhe oksi...Lexo më shumë»

 • Masat paraprake kur lyeni pllakën inox SB
  Koha e postimit: Qershor-01-2022

  Fleta inox SB ka shumë përdorime, rezistencë të mirë ndaj korrozionit, rezistencë ndaj nxehtësisë, forcë në temperaturë të ulët dhe makinë.Dhe gjithashtu ka funksionin e mirë të goditjes dhe përkuljes.Por ne duhet t'i kushtojmë vëmendje disa detajeve kur pikturojmë pllakë çeliku inox.Vetëm duke bërë një punë të mirë në deta...Lexo më shumë»

 • Procesi pa gjurmë gishtash i pllakës prej çeliku inox 304 film PVC Pamje
  Koha e postimit: maj-31-2022

  Pllaka prej çeliku inox pa gjurmë gishtash 304 i referohet veshjes së një shtrese mbrojtëse të lëngshme transparente, pa ngjyrë në të verdhë të lehtë në sipërfaqen e inoksit.Pasi të jetë tharë ky lëng transparent i veshjes me rul nano metalik, ai kombinohet fort me sipërfaqen prej çeliku inox të vario...Lexo më shumë»

 • Aftësitë e saldimit dhe prerjes së kompanisë prodhuese të pllakave prej çeliku të pandryshkshëm me rërë
  Koha e postimit: maj-30-2022

  Rezistenca ndaj korrozionit të pllakave prej çeliku inox të rërë është Cr, por Cr është një nga elementët e çelikut, kështu që mënyrat e mbrojtjes së 304 janë të ndryshme.Kur Cr është mbi 10.5%, cilësia e motit të çelikut është dukshëm e përmirësuar.Sidoqoftë, kur përmbajtja e Cr është e lartë, ne nuk mund ta shohim Cr megjithëse ...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: Maj-27-2022

  Fleta e lëmuar prej çeliku inox 316 t ka karakteristikat e ferritit dhe austenitit, dhe aftësi të mira të rezistencës ndaj stresit të klorurit dhe rezistencës ndaj korrozionit.2205 është çeliku dupleks, përbëhet nga 21% Cr, 2.5% Mo dhe 4.5% Ni-N.forca e saj e përkuljes është dy herë se Austnite.Aftësia mund të bëjë që dizajni...Lexo më shumë»

 • Pllaka prej çeliku inox TISCO e krehur është përdorur me sukses në termocentralin bërthamor Fangchenggang
  Koha e postimit: Maj-26-2022

  Kohët e fundit, termocentrali i parë bërthamor në perëndim të Kinës - Centrali bërthamor Guangxi fangchenggang 1 realizon prodhimin e energjisë të lidhur me rrjetin.Pajisja kryesore e këtij termocentrali bërthamor është bërë me pllakë prej çeliku të pandryshkshëm TISCO.Kjo është e treta bërthamore me një milion kilovat...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: Maj-25-2022

  PDO është një kompani nafte e cila kontrollohet nga Omani.Nafta dhe gazi PDO janë të njëzetat në botë.Zëri i linjës për grumbullimin e gazit PDO kushtoi 1.3 milionë dollarë, i cili ka 16 puset gazi.Për shkak se vendi është shkretëtira bregdetare e Lindjes së Mesme, artikulli gaz është gaz acid.Pra, artikulli duhet të përdorë d...Lexo më shumë»

 • Fletët prej çeliku të pandryshkshëm TISCO ndihmojnë në ndërtimin e "Linglong one"
  Koha e postimit: Maj-24-2022

  Këto ditë, fillon të ndërtohet reaktori i parë komercial modular bërthamor "Linglong one", i cili është rezultati fillestar i vetë-inovacionit.Pas përdorimit të teknologjisë sonë të gjeneratës së tretë të energjisë bërthamore "Hualong one", fleta e flokëve prej çeliku inox të klasës bërthamore e prodhuar nga TISCO është e suksesshme...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: Maj-23-2022

  Materiali i aliazhit me bazë nickle ka rezistencë të lartë ndaj temperaturës, rezistencë ndaj korrozionit, e cila aplikohet në hapësirën ajrore, fuqinë e paqartë ushtarake, detin e thellë, mbrojtjen e mjedisit, petrokimike dhe fusha të tjera të avancuara gjerësisht.Të realizohet materiali me bazë nikeli “MADE IN TISCO”, sipas arr...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: Maj-20-2022

  TISCO zhvillon çelik inox si çelik special për një kohë të gjatë.Dhe TISCO ndërtoi laborator të avancuar të materialit inox shtetëror, laboratorin fizik dhe kimik të shtetit, qendrën kërkimore të teknologjisë së inxhinierisë inox Shanxi, teknologjinë e inxhinierisë së çelikut të automjeteve hekurudhore Shanxi ri...Lexo më shumë»

 • Fleta prej çeliku inox Tisco Train u aplikua me sukses në metronë Dalian&Xian
  Koha e postimit: Maj-19-2022

  Në ditët e sotme, pasi fleta e çelikut të trenit tisco u aplikua me sukses në linjën 2 të metrosë Taiyuan, ajo u aplikua përsëri me sukses në linjën e metrosë Dalian 1&2 dhe linjën 2 të metrosë Xian.Klientët mendojnë se cilësia e produkteve tisco është më e mira.Vlerësimet e klientëve tanë janë të mira.Me th...Lexo më shumë»

 • Dallimi i dallimeve midis çelikut inox të mbështjellë të nxehtë dhe të ftohtë
  Koha e postimit: Maj-17-2022

  Tubat prej çeliku inox të mbështjellë në nxehtësi krahasohen me tubacionet prej çeliku inox të mbështjellë në të ftohtë, tubat prej çeliku inox të mbështjellë në të ftohtë janë mbështjellë me temperaturë më të ulët se temperatura e rikristalizimit, por tubat prej çeliku inox me mbështjellje të nxehtë janë mbështjellë me temperaturë të lartë ...Lexo më shumë»

 • Faktorët e performancës dhe lustrimit të pllakës inox 410
  Koha e postimit: Shkurt-28-2022

  Sipërfaqja e pllakës inox 410 është e lëmuar dhe e pastër, dhe në të njëjtën kohë, duhet të ketë plasticitet, rezistencë dhe forcë mekanike të lidhur me to.Në të njëjtën kohë, kur përdoret pllaka inox 410, ajo duhet gjithashtu të jetë rezistente ndaj acidit, gazit alkalik, tretësirës dhe ilaçeve të tjera.Lexo më shumë»

 • Si të gjykoni nëse tubi pa tegel prej çeliku inox është i pjekur?
  Koha e postimit: Shkurt-25-2022

  Në mënyrë të përbashkët, prodhimi i tubave pa tegel inoksi ka këto procese: rrotullim në të ftohtë, tërheqje të ftohtë, rrotullim të nxehtë etj. Këto procese përfshijnë pjekjen janë shumë të rëndësishme për prodhimin e tubave pa çelik inox.Megjithatë, për shkak se i gjithë procesi nuk është i dukshëm në pamje të jashtme, shumë njerëz nuk mund të gjykojnë...Lexo më shumë»

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni