Produkte prej çeliku të karbonit

 • Spirale prej çeliku të karbonit

  Spirale prej çeliku të karbonit

  Paketimi & Dorëzimi: 1. Dorëzimi: brenda 10-15 ditësh ose duke marrë parasysh sasinë Transporti: Me shumicë ose me kontejnerë;Aftësia e furnizimit: 200 tonë metrikë/muaj;Kushtet e pagesës L/C, T/T;2. Paketimi: Mund të paketohet me kontejnerë ose anije me shumicë.Paketa standarde e eksportit për det, përdor rrip çeliku me pako sipas madhësisë së produktit.Ne mund ta bëjmë atë si kërkesën tuaj.MERRNI ÇMIM
 • Tub çeliku të karbonit

  Tub çeliku të karbonit

  Paketimi & Dorëzimi: 1. Dorëzimi: brenda 10-15 ditësh ose duke marrë parasysh sasinë Transporti: Me shumicë ose me kontejnerë;Aftësia e furnizimit: 200 tonë metrikë/muaj;Kushtet e pagesës L/C, T/T;2. Paketimi: Mund të paketohet me kontejnerë ose anije me shumicë.Paketa standarde e eksportit për det, përdor rrip çeliku me pako sipas madhësisë së produktit.Ne mund ta bëjmë atë si kërkesën tuaj.
 • Pllakë/Fletë çeliku me karbon

  Pllakë/Fletë çeliku me karbon

  Paketimi & Dorëzimi: 1. Dorëzimi: brenda 10-15 ditësh ose duke marrë parasysh sasinë Transporti: Me shumicë ose me kontejnerë;Aftësia e furnizimit: 200 tonë metrikë/muaj;Kushtet e pagesës L/C, T/T;2. Paketimi: Mund të paketohet me kontejnerë ose anije me shumicë.Paketa standarde e eksportit për det, përdor rrip çeliku me pako sipas madhësisë së produktit.Ne mund ta bëjmë atë si kërkesën tuaj.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni