O le a le uiga o le "8K" o le fa'ata 8K ie uamea uamea?

E fa'alogo i taimi uma tagata fa'atau o lo'o fa'atauina le sila8K fa'ata pepa uamea uamea.Fa'ata e mafai ona iloa o luga o le sila stainless e susulu ma mama e pei o fa'ata e mafai ona fa'afanua mea.O le a la le uiga o le “8K”?

8K (2)

8K o le faʻavae o le faʻaogaina o luga o le sila.Ina ua uma O luga o le uamea stainless ua polesi ma olo, o lona mata e susulu e pei o se faata e mafai ona faafanua le mea.

Matou te iloa uma le laupepa uʻamea o se tasi o uʻamea uʻamea Cr-Ni.O le "8" i le 8K o le faʻatusatusaina o le uʻamea, "K" o le faʻataʻitaʻiga vasega pe a uma ona faʻamalo.O le mea lea, o le faʻata 8k o le faʻata faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le chromium-nickel alloy steel.

E le gata i lea, e tusa ai ma le tikeri o le tagata faʻatau o le faʻaogaina o le uʻamea uʻamea, 6k, 10k ma isi ipu uʻamea e faʻalauteleina foi.O le tele o le numera, o le maualuga lea o le faʻalelei o luga.Ae ui i lea, e le o le maualuga o le faʻalelei o luga, o le sili atu lea o le uʻamea uʻamea, ma o le mea autu e talafeagai.Ae ui i lea, o le maualuga o le tau o le "K", o le maualuga o le faagasologa o manaʻoga, ma o le maualuga o le tau e mautinoa.


Taimi meli: Iuni-07-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou