Shandong Iron and Steel Industry Transformation "Alu i le Tu ma le Agalelei"

I lalo o le mamafa o le tamaoaiga o le atunuʻu, o le suiga ma le faʻaleleia o le uʻamea e le gata o le manaʻomia mo le atinaʻeina o le atinaʻe lava ia, ae o le manaʻoga foi e foia le tele o le gaosiga o le gaosiga o le uamea ma faʻaumatia oloa ma faiga.I le avea ai o se itumalo uʻamea tele, o loʻo feagai foʻi Shandong ma luʻitau o le tele o le gaosiga o le uʻamea, le lava o manaʻoga maketi, faʻaauau le paʻu o tau uʻamea, ma le pa'ū tele o le tamaoaiga.O le alu i oloa faʻaleaganuʻu maualuga ua avea ma vailaʻau lelei e foia ai le sili atu o le gaosiga o le sila.

O le tausaga fou, e sili atu i le 30% o le gaosiga o gaosiga o le a siitia atu i le gataifale

I le 2014, o le "Shandong Iron and Steel Industry Transformation and Upgrading Implementation Plan" (lea e taʻua mulimuli ane o le "Fuafuaga Faʻatinoga") na faʻasalalauina, ma faʻaauau le faʻalauiloaina o le fesiitaiga o le faʻatulagaina o alamanuia uamea i le talafatai ua avea ma taulaiga o suiga tau pisinisi. ."Fuafuaga Fa'atinoga" e mana'omia, "E o'o atu i le fa'ai'uga o le 2017, o le a o'o atu i le 35% le malosi o le gaosiga o le sila i le gataifale."

I le faaiuga o le 2015, ua maeʻa le toe faʻaleleia o pisinisi uʻamea a Qinggang;o le gaosiga gafatia o Shanzhao Group's Rizhao boutique faavae uamea sa 8.5 miliona tone, lea na ulu atu i le tulaga fausiaina ma faataatia le faavae mo le fesiitaiga o le gafatia gaosiga uamea i le talafatai.E oo atu i le 2017, ua faamoemoe e oo atu i le 23.7 miliona tone le gaosiga o u'amea i le gataifale o Shandong, e tusa ma le 26.32%.A faatusatusa i le 2013, na siitia i le 11.26 pasene.

E ui lava o loʻo i ai pea le va o le 8.68% mai le 35% manaʻomia o le "Fuafuaga Faʻatinoga", e le maalofia o le a faʻafeiloaʻi le fale gaosi oloa i le Itumalo o Shandong i le talafatai.

Fausia se kamupani u'amea i le lalolagi

O le isi taulaiga o le suiga o le alamanuia uamea o le pulega malosi.O le "Fuafuaga Faʻatinoga" e manaʻomia, "E oʻo atu i le faaiuga o le 2017, faʻatupuina le Shansteel Group e avea ma vaega o le uʻamea ma le uʻamea uʻamea o le lalolagi, ma o lona faʻatauvaʻa atoatoa o le a ulufale atu i le 10 pito i luga o pisinisi uʻamea faavaomalo;faafailele 5 Fa'apolofesa gaosiga fa'aitulagi uamea vaega".

E tusa ai ma tala fou na tuʻuina atu e le Shansteel Group, o le fausiaina o le Rizhao Fine Steel Base o le Shansteel Group i le 2015 o loʻo faʻagasolo i se tulaga faʻatulagaina e pei ona fuafuaina.O le galuega faufale o le Rizhao Fine Steel Base o le Shansteel Group ua mamanuina e tusa ai ma tulaga o le maualuga o tomai faʻapitoa, o le maualuga o le oloa ma le maualuga o meafaigaluega.O le fausaga o oloa e masani lava ona faia i papatusi uʻamea maualuga, ma o oloa e masani ona fetaui ma manaʻoga o le gaosiga maualuga.

O le fausaga o oloa e matua'i fa'alelei

I le 2015, o le vaega o vasega III ma luga atu uamea pa o uʻamea ma uamea pisinisi autu i Shandong Province oo atu i le 97.37%, o se siitaga o le 17.36 pasene pe a faatusatusa i le 80.01% i le 2013, lea ua sili atu i le "mea maualuga-pito ipu (fusi). mea i totonu o le fuafuaga o le faʻatinoga" i le faaiuga o le 2017 O le vaega o oloa e sili atu i le 18%, o le vaega o le vasega III ma luga atu o pa uamea e sili atu i le 85%, ma o le fua o le gaosiga loloto o papatusi (fusi) e sili atu nai lo 15 miliona tone.

O le aoga tuusa'o o le fetuunaiga o le fausaga o oloa o le aafiaga manino lea o le faasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻafefe.I le 2015, o le aofaʻi o le faʻaaogaina o le malosi i le tone o le uamea o pisinisi uʻamea autu i le Itumalo o Shandong o le 591.24 kilokalama o le koale masani, o se faʻaititia o le 6.78 kilokalama o le koale faʻatusatusa i le 598.02 kilokalama o le koale masani i le 2013, lea na latalata i le Target. manaoga taua.

O kamupani u'amea autu o le 0.71 kilokalama o le pefu i le tone u'amea ma le 0.70 kilokalama o le SO2 emissions i le tone o le sila ua fa'aitiitia i le 0.02 kg ma le 0.47 kg fa'atusatusa i le 0.73 kg ma le 1.17 kg i le 2013, ma ua ausia le tau fa'atatau i totonu. agai i luma.


Taimi meli: Iuni-11-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou